Informatie over Homeport Yachts

Home Port Yachts komt naar u toe !!
 

WOUDSEND    LOOSDRECHT   HEUSDEN


Er is een groeiende vraag van jachteigenaren die hun jacht vanaf de eigen ligplaats willen verkopen.

HP Yachts heeft hierop (als ťťn van de weinige makelaars) het antwoord.

Wij richten ons helemaal op de verkoop vanaf de thuishaven (home port) of eigen ligplaats c.q.. winterstalling, zodat u genoeglijk kunt blijven varen of evt. onderhoud plegen. Wij komen met de koper naar het jacht toe. Voor een bezichtiging worden goede afspraken gemaakt. Een ander groot voordeel is dat niet "jan en alleman" over uw jacht lopen, waardoor de conditie van het jacht beter blijft. Wat u ongetwijfeld ook zal aanspreken, is het feit dat u de aspirant-koper kunt ontmoeten. "Wie kan er nu meer over zijn boot vertellen dan u als eigenaar zelf". Als u daar geen tijd voor heeft, nemen wij vanzelfsprekend het hele verkooptraject over.

Van alle kopers shopt 63% heel Nederland af, voordat ze een beslissing nemen. Het merendeel vindt het heel prettig hierbij persoonlijke begeleiding te krijgen.

HP Yachts geeft deze begeleiding. De echte shoppers onderscheppen wij, dus u hoeft bij ons niet iedere keer proef te varen.

Onze beŽdigde makelaars met hun jarenlange ervaring maken een selectie van bijzondere jachten vanaf € 75.000,- en van alleen zeer serieuze kopers. Doordat wij met de modernste digitale middelen alles van uw jacht vastleggen, levert een aansluitende bezichtiging amper nog verrassingen op.

Mede in verband met de netto-opbrengst constructie, biedt HP Yachts de klantvriendelijkste formule voor het verkopen van jachten.
Wij maken een prachtige brochure van uw jacht en adverteren in de prominente watersportbladen en op de belangrijkste websites. Juist in deze tijd moeten alle registers worden opengetrokken.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons kantoor in Woudsend, Loosdrecht of Heusden, of beter ;
Wij komen naar u toe voor een vrijblijvende en kosteloze waardetaxatie van uw jacht!
Vraag de uitgebreide informatie over onze werkwijze